Sport

Nem bírt a Röszkével az FK 1899 Szeged

Nem bírt a Röszkével az FK 1899 Szeged

2009. március 3., kedd
Nem bírt a Röszkével az FK 1899 Szeged

A megyei I. osztályú Röszkével csapott össze edzőmérkőzésen az FK 1899 Szeged. A megyei III. osztály harmadik helyezettje méltó ellenfele volt a magasabb osztályú gárdának: Hüvös Gábor együttese mindössze egy góllal maradt alul.

Az FK 1-1-es félidőt követően minimális különbségű vereséget szenvedett a Röszkével szemben a vasárnapi összecsapáson. Ez volt a kék-feketék ötödik felkészülési mérkőzése: korábban az NB III-as Tisza Volántól 8-0-ra, a megyei I. osztályú Tiszaszigettől 1-0-ra, míg a megye II-es Szőregtől 3-2-re kaptak ki. A megyei III. osztály listavezetőjét, az Algyő II.-t viszont 4-0-ra sikerült kiütniük! A gárda szerdán este újabb megye I-es ellenféllel csap össze: a Sándorfalvához látogat. Az első bajnokit március 22-én vívják Hüvösék, akkor a második helyen álló Szatymaz próbál pontot rabolni a Felső Tisza part stadionból. Hír még a gárda háza tájáról, hogy a Tisza Volán SC mellett

az FK 1899 Szeged játékosaival, vezetőivel is találkozhatnak a szegedi labdarúgás szerelmesei pénteken 18 órakor az Etelka sori Gól presszóban

tartandó évadnyitó szurkolói ankéton a SZEGEDma.hu és az Együtt a Szegedi Labdarúgásért szervezésében.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen: Röszke – FK 1899 Szeged 2-1 (1-1).

FK: Brunczvik – Fodor, Havas, Hüvös, Burzon – Lednitzky – Holecska, Nagy, Hulánszky, Murányi – Ács. Cserék: Csillag, Meszes, Becsei, Majoros, Keresztúri. Játékos-edző: Hüvös Gábor. A szegedi gólszerző: Hulánszy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.