Sport

A szolnoki padon landolt Vágó Attila

A szolnoki padon landolt Vágó Attila

2008. október 3., péntek
A szolnoki padon landolt Vágó Attila

A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Szolnoki MÁV edzőjévé nevezték ki Vágó Attilát, akit a múlt heti makói kupakudarcot követően menesztettek az NB I-es Diósgyőr kispadjáról. A szakember a szegedi Tisza Volán SC-től került át Miskolcra.

Vágó Attila

2005 tavaszán az Egyesült Államokból tért vissza az FC Szeged NB I/B-s együtteséhez, akkor a bajnokság utolsó öt mérkőzésén öt győzelmet aratott a csapattal, s egészen a hetedik helyig vezényelte az együttest, mely a nyáron megszűnt... Ekkor a megyei I. osztályban indulási jogot kapott Tisza Volán SC lett a város első számú csapata: Vágó Attila több mint két évig vezette az alakulatot. Az első szezonban bronzérmet szerzett a fiatal társaság, a következő bajnokságban viszont meg sem álltak az aranyéremig és a fejutásig. Az NB III-ban is remekül rajtolt az általa dirigált Volán, 2007 őszén azonban a közös főtulajdonos Szeviép az NB I-es Disógyőr kispadját nézte ki új helyének. Vágóval nem szerepelt különösebben sikeresen a Diósgyőr, az idei ősszel egészen gyengén teljesített a borsodi gárda, még a kiesés szele is meglegyintette őket, s a szurkolók erőteljes nyomást gyakoroltak a vezetésre az edző menesztése céljából. A Makó elleni kupavereség volt az utolsó csepp a pohárban. Vágó Attila

Vígh Tibort

váltotta Szolnokon, ahol 2000-ben rövid ideig egyébként már edzősködött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.