PROMO

Eurowag Üzemanyagkártyák Flottatársaságoknak

Eurowag Üzemanyagkártyák Flottatársaságoknak

2023. november 9., csütörtök
Fotó: Unsplash
Eurowag Üzemanyagkártyák Flottatársaságoknak

Nem számít, hogy milyen nagy vagy kicsi a flottája, a sikerhez vezető út a rezsiköltségek minimalizálásában rejlik. Az üzemanyag költségek alacsonyan tartása rendkívül fontos e cél elérésében minden olyan vállalat számára, amely rendszeresen használ járműveket a napi működés során. Az üzemanyagkártyák kiváló eszközt jelentenek nemcsak a flotta egészére kiterjedő üzemanyag-fogyasztás, hanem az adminisztratív költségek csökkentésére is. A legjobb vállalati üzemanyagkártyák még a flottakezelés javításában is segíthetnek!

 

Képek forrása:  Unsplash

 

Nem számít, hogy milyen nagy vagy kicsi a flottája, a sikerhez vezető út a rezsiköltségek minimalizálásában rejlik. Az üzemanyag költségek alacsonyan tartása rendkívül fontos e cél elérésében minden olyan vállalat számára, amely rendszeresen használ járműveket a napi működés során. Az üzemanyagkártyák kiváló eszközt jelentenek nemcsak a flotta egészére kiterjedő üzemanyag-fogyasztás, hanem az adminisztratív költségek csökkentésére is. A legjobb vállalati üzemanyagkártyák még a flottakezelés javításában is segíthetnek!

Az Eurowag üzemanyagkártyák tökéletes megoldást kínálnak a teherfuvarozó cégek számára, amelyek csökkenteni szeretnék havi benzin költségvetésüket, és a legtöbbet szeretnék kihozni minden egyes flotta járműből. A kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig az Eurowag kínálja a legjobb üzemanyagkártyát az ön igényeihez.

Mik az Üzemanyagkártyák, és miért van Szüksége rájuk?

Az üzemanyagkártyák felbecsülhetetlen értékűek minden flotta jellegű vállalkozás számára, hiszen kényelmet és megtakarítást kínálnak a benzin vagy más jóváhagyott kiadások készpénzmentes tranzakcióinak lehetővé tételével. A hagyományos hitelkártyáktól eltérően az Eurowag üzemanyagkártyák a

fuvarozó cégeknek olyan jármű központú előnyöket biztosítanak, mint például az üzemanyagra, a járműkarbantartásra és a tisztításra vonatkozó kedvezmények.

Az Eurowag Európa-szerte számos töltőállomással rendelkezik szerződésekkel. Termékeink nagyobb rugalmasságot kínálnak, mint a márkás benzinkártyák, mivel nem csak egy adott márka, hanem különböző töltőállomások hálózatában is használhatók.

Nézzük meg, hogy az Eurowag által kínált különböző üzemanyagkártyák hogyan segíthetnek a fuvarozó vállalatoknak a költségek csökkentésével maximalizálni a nyereségüket.

Az Eurowag Minden Méretű Flotta Számára Kínálja a Tökéletes Kártyát.

A kisvállalkozásokat túlterhelhetik a több száz bizonylat kezelésével járó magas adminisztratív költségek, ha nincs könyvelőkből és adótanácsadókból álló csapatuk. Az Eurowag vállalati üzemanyagkártyája egyetlen számlán mutatja az összes havi költséget, így időt és pénzt takarít meg. A legjobb üzemanyagkártyát kínáljuk kisvállalkozások számára, amelyet az irodavezetője éppúgy szeretni fog, mint a járművezetők.

A nagy szállítmányozási vállalatok imádni fogják a kedvezményeket és az exkluzív üzemanyagárakat, amelyek gyorsan összeadódnak, ha az összes teherautóra és furgonra alkalmazzák. Könnyedén nyomon követheti és ellenőrizheti a flotta egészére vonatkozó kiadásokat, nyomon követheti a flotta összes járművének üzemanyag-fogyasztását, hatékonyabb útvonalakat tervezhet, és sofőrjeinek nem kell több pénznemben készpénzt magánál tartaniuk.

A több országban működő flották értékelni fogják azt az egyszerűséget is, hogy az Eurowag üzemanyagkártyát Európa-szerte bizonyos útdíj- és matrica fizetésekhez is használhatják. A kártyatulajdonosok hozzáférést kapnak Eurowag kamionparkolóinkhoz is, amelyek kényelmesen helyezkednek el a főbb határátkelőhelyek mellett.

A 30 országban elérhető, folyamatosan bővülő elfogadói hálózatnak köszönhetően pedig az Eurowag üzemanyagkártyára lesz csak szüksége a járművezetőinek!

Flottakezelés Egyszerűen.

Telematikai és flottakezelési csomagjaink egyikével párosítva az Eurowag üzemanyagkártya még jobbá válik a Fuel Guard csalás elleni technológiával. Előzze meg az üzemanyaglopást azáltal, hogy egy könnyen leolvasható grafikon segítségével nyomon követi bármely teherautó tartályában lévő üzemanyag mennyiségét, vagy összehasonlítja a jármű által jelzett fogyasztást az üzemanyag beszerzési költségével. A Fuel Guard arra is használható, hogy megakadályozza a jogosulatlan tankolást, ha a kártyát ellopják, külső üzemanyagszonda használata esetén pedig riasztás áll rendelkezésre.

Spóroljon még több pénzt a járművezetők teljesítményének növelésével! A Fleet Management figyeli a nem hatékony viselkedést, és pontozza az olyan paramétereket, mint az előzés, az agresszív fékezés, a nulla károsanyag-kibocsátású vezetés, a sebességtartó automatika használata, a motor túlpörgetése, a felesleges üresjárat és még sok más. Azonosítsa a nem hatékony szokásokat, és javítsa a járművezetők viselkedését az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekében.

Az Eurowag ügyfelei pedig egyetlen kényelmes és könnyen navigálható helyen, az Eurowag mobilalkalmazásban kapnak meg minden információt, amire szükségük van ahhoz, hogy tovább vigyék üzletüket!

Egy Kártya Bárhová is Visz az Út!

A legjobb benzinkártya az ön cége számára az, amely lehetővé teszi, hogy bárhol használhassa, egyetlen számlán követheti nyomon az összes kiadását, és élvezheti az exkluzív tagsági előnyöket és kedvezményeket. Ezért az Eurowag a legjobb üzemanyagkártya-szolgáltató Európában. Lépjen kapcsolatba velünk, és mi elvégezzük cége pénzügyi helyzetének elemzését. Megvizsgáljuk a közelmúlt üzleti eredményeit, és ellenőrzünk a rendelkezésre álló adatbázisokban, hogy ellenőrizzük az ön által megadott információkat, és meghatározzuk a megfelelő hitelkeretet.

Legyen Eurowag-ügyfél még ma, és tudja meg, miért válnak kártyáink gyorsan a legértékesebb rakománnyá, amit bármelyik járművezető magával vihet.

CTA: Professzionális fizetési megoldások flottája számára!

A cikkben PR tartalomról van szó. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.