PROMO

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

2023. január 27., péntek
Sajtóközlemény

A Magyar Kéménygyártó Kft. befejezte a „Termék választék bővítése, tömör beton építőelemek gyártására alkalmas gépsor elkészíttetésével és befogadó csarnok építtetésével, a Magyar Kéménygyártó Kft-nél” című pályázata lebonyolítását.

2022/11/30

A Magyar Kéménygyártó Kft. 2021 októberében 138,87 millió forint, azaz százharmincnyolcmillió-nyolcszázhetvenezer forint összköltség vonatkozásában 97,2 millió forint, azaz kilencvenhétmillió-kétszázezer forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi-terv program keretében kiírt GIGINOP_PLUSZ-1.2.1-21 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása felhívásra benyújtott pályázatával.

A fejlesztendő tevékenysége azt a célt szolgálja, hogy különböző profilú, méretű és anyagminőségű termékeket gyártsanak. E célból a fenti összegből a telephelyén (6782 Mórahalom, Belterület 2215.) egy komplex technológiai sor épült egyedi célgép formájában.

Ennek a gépnek az elhelyezése céljából egy 551,46 négyzetméter bruttó alapterületű csarnokot építtetett. A projektben üzleti felhőszolgáltatást vett még igénybe, valamint értékesítése támogatása érdekében 1 fő képzését valósította meg a projekt keretein belül.

A projekt további eleme egy megújuló energiatermelést végző napelemes rendszer, amely az új csarnok energiaszükségletét hivatott fedezni. A projektről bővebb információt a https://www.kemenygyarto.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Bartók Gabriella, sajtóreferens
Elérhetőség: +36-30/434-9409, bartokgabi.nokorom@gmail.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.