PROMO

Miért hasznos a Whirlpool beépíthető mosógép?

Miért hasznos a Whirlpool beépíthető mosógép?

2022. január 19., szerda
Miért hasznos a Whirlpool beépíthető mosógép?

Aki nagy házban lakik, annál a mosógép az erre a célra kialakított mosókonyhában helyezkedik el. Azonban nem mindenki számára van ilyen lehetőség, ilyen esetben a szabadon álló és a beépített háztartási berendezés közül választhatunk. Elsődleges szempont a kényelmünk, ennek érdekében a népszerű Whirlpool minden megtesz, hogy az eszköz dolgozzon többet helyettünk. Alábbi cikkünkben annak jártunk utána, hogy a közkedvelt márka beépített típusa milyen előnyöket hordoz magában.

A beépíthető mosógép jellemzői

Nyilván a legjobb megoldás az lenne, ha a mosógépnek külön helye lenne, például a mosókonyhában. Azonban nem mindenki rendelkezik ezzel a luxussal, és manapság a háztartási gép sok esetben a fürdőszobából a konyhába kerül. Az integrált vagy beépített mosógépek elférnek a konyhaszekrények között. Elülső részükön szekrényajtó lesz, így beleolvadnak a konyhaszekrénybe, és úgy néznek ki, mint egy normál konyhabútor. Az integrált mosógépek valamivel karcsúbbak és alacsonyabbak, mint a szabadon álló mosógépek, hogy elférjenek a számukra kialakított szekrényben. A gép ajtaja elöl van, így hátul továbbra is elegendő hely marad a csövek és a vízcsatlakozások számára. Mindig ellenőrizzük, hogy van-e elég hely a szennyvízcsőnek!

A kisebb méret azonban gyakran azt jelenti, hogy az ilyen mosógépek mérsékelt terhelhetőségűek. Erre cáfol rá a Whirlpool BI WMWG 91484E típusa. A termék ára hozzávetőlegesen 180 ezer forint a hazai webes üzletekben. Egyéni nézőpont kérdése, hogy ez mennyire drága, főleg, ha egy alapos utánajárással megállapítjuk, hogy nem sok márka közül tudunk választani ebben a kialakításban.

A Whirlpool mosógép legfontosabb előnyei

Ha a gépet – leginkább helyhiány miatt – a konyhában helyezzük el, akkor szintén vegyük számításba, hogy a helyiségben elég helynek kell maradnia a főzésre is. Nem szerencsés, ha egyik tevékenység gátolja a másikat.

A példánkban említett Whirlpool modellje 9 kg ruha mosását segíti elő, de opcionálisan 6 kg ruhanemű is mosható vele. A vezérlése elektronikus, és 14 állású programgombbal, valamint nagyméretű digitális kijelzővel rendelkezik. A centrifuga program fordulatszáma 1400 fordulat/perc. A gombzár mód alkalmazására akkor kerülhet sor, ha kisgyermek van a családban.

A Whirlpool egy megbízható prémium márka, ami a mosógépeket illeti. Háztartási eszközök széles skáláját, technológiai újításokat és bőséges testreszabási lehetőségeket kínál. Ez a prémium amerikai márka 1911 óta van jelen a piacon.

A FreshCare+ technológia lényege

A legtöbb berendezés bár elvégzi a munkát, és tiszta lesz a ruha, viszont hiányzik belőlük a frissesség. Emiatt a Whirlpool úgy döntött, hogy fellép ez ellen, és talált is megoldást erre a problémára. A FreshCare+ technológia esetében a mosás végén az történik, hogy az új rendszer akár hat órán keresztül finom mozgást biztosít a ruháknak, amennyiben nincs időnk azonnal kivenni őket. Ez a folyamat időzített gőzsugárral kombinálódik, amely elősegíti a baktériumok felhalmozódásának megakadályozását, ez pedig megelőzi a szagok kialakulását. Ráadásul az allergének kialakulásának valószínűségét is csökkenti. Ezen túlmenően, ha olyan gépünk van, amely szárítási ciklust is biztosít, akkor a FreshCare+ technológia által egy olyan extra funkciót kap, amely a ruha gyűrődését segít megelőzni.

A rendszer automatikusan felismeri a behelyezett mosás típusát, majd kidolgozza az adott töltethez legjobb beállításokat – hőmérséklet, sebesség, intenzitás stb.

Környezetbarát és kényelmesen korszerűsített

A Whirlpool mosó-szárítógép kombinációban számos olyan funkció található, amelyek rendkívül hasznosak. A SenseInverter kefe nélküli motort az egész készülék különlegességének tekintik. Egy nagyon csendes rendszerrel van dolgunk, amely lehetővé teszi a ruhák kimosását anélkül, hogy nagy zajjal járna, ami zavarhatná a szomszédokat. Ezenkívül megbízható, ami mindig előnyös, ha költséghatékony készülékben gondolkodunk.

Vásárlás előtt alaposan nézzünk körül a hazai webboltok széles kínálatában, és a kiválasztott mosógép termékleírását szintén olvassuk el.

(Támogatott tartalom! / Borítókép forrása: Pixabay)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.