Politika

Menczer Tamás: Mi a győztesek közé akarunk tartozni +videó

Menczer Tamás: Mi a győztesek közé akarunk tartozni +videó

4 órája
Menczer Tamás: Mi a győztesek közé akarunk tartozni +videó

A blokkosodás bennünket a vesztesek közé lökne, de mi a győztesek közé akarunk tartozni, ezért magyar választ adunk a jelenlegi helyzetre, ez pedig a gazdasági semlegesség - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videójában.

 

A kormánypárti politikus Facebook-oldalán is elérhető felvételen Menczer Tamás arra hívta fel a figyelmet, hogy a legnagyobb válság a háború, de a Covid, az energiaválság, a szankciók és számos más válság is megváltoztatta a helyzetet, és az győz a jövőben, aki az új helyzethez alkalmazkodni fog. Brüsszel blokkosodást akar, a keleti és nyugati gazdaság szétválasztását, kereskedelmi hidegháborút - fűzte hozzá.

Ez Magyarországnak rossz, nekünk a blokkosodás rossz, a kereskedelmi hidegháborúból ki akarunk maradni - közölte, hozzátéve, hogy a semlegesség együttműködést jelent gazdasági értelemben a világ minden tájával.

A gazdasági semlegesség hozza el jövőre az unióénál nagyobb, mintegy 3-6 százalékos gazdasági növekedést, ez a gazdasági növekedés teszi lehetővé a kis- és közepes vállalkozások támogatását, a családtámogatás kibővítését, a családi adókedvezmény megduplázását és sok minden mást - hangsúlyozta Menczer Tamás.

 

Nyitókép: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.