Politika

Menczer Tamás: Magyar Péter hazudik a katonákról + videó

Menczer Tamás: Magyar Péter hazudik a katonákról + videó

„Ilyen helyzetben ez sajnálatos.”

2 órája
Fotó: Facebook
Menczer Tamás: Magyar Péter hazudik a katonákról + videó

– Nem szívesen beszélek erről, mert van ennél most fontosabb dolgom, dolgunk is, de a helyzet az az, hogy ez egy hazug ember – mondta Menczer Tamás egy Magyar Péterrel kapcsolatos kérdésre, miközben az árvízi védekezésben segített.

– Tudjuk, hogy hazudik folyamatosan

– jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videóban. Hozzátette: hazudott arról, hogy nem lesz politikus, hogy nem megy az Európai Parlamentbe, hogy nem szokott VIP-páholyba járni, de még ki tudja, mi mindenben. Azt mondta, szereti a családját, aztán hogy viselkedett, hogy ő egy jó vezető, aztán a nyakánál fogva hajították ki, úgyhogy egy csomó mindenben hazudott.

– Most is hazudik

– hívta fel a figyelmet Menczer Tamás. Hozzátette: hazudik a katonákról, hazudik a szakemberekről. A honvédelmi miniszter világosan elmondta, hogy annyi katona van, amennyi kell. Így ezzel kapcsolatban is hazudik. 

– Ilyen helyzetben ez sajnálatos

– mutatott rá a kommunikációs igazgató, utalva az árvíz-fenyegetettségre.

– Én arra tennék javaslatot, hogy senki, még ő se támadja hátba a katonákat, a katasztrófavédőket, a szakembereket és senkit, aki a védekezést segíti – mondta Menczer Tamás.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.