Politika

A Patrióták Európáért házjelöltje Szekeres Pál

A Patrióták Európáért házjelöltje Szekeres Pál

2 órája
A Patrióták Európáért házjelöltje Szekeres Pál

A Patrióták Európáért európai parlamenti képviselőcsoport első frakcióülésén háznagynak (kvesztornak) jelölte Szekeres Pált, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőjét – közölte a képviselőcsoport az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményében.

Negyedszázados közigazgatási és sportdiplomáciai tapasztalatom alapján úgy érzem, hogy sokat tudok tenni egy hatékonyabban működő Európai Parlamentért, hiszen tudom, hogyan lehet sikeres projekteket megvalósítani az adminisztráció labirintusán keresztül. Mint az első sportoló, aki érmet szerzett az olimpiai és a paralimpiai játékokon is, megtanultam a szabályok szerinti tisztességes küzdelmet és mindig tisztelni az ellenfeleimet. Semmit rólunk nélkülünk

– írta Szekeres Pál a sajtóközleményben.

Az öt háznagyot szerdán választja meg az EP plénuma. A háznagyok az EP elnökségének tagjai. A háznagyokból álló Kvesztorok Kollégiuma az Európai Parlament politikai szerve, amely a képviselőket közvetlenül érintő hivatali és pénzügyi kérdésekkel, valamint munkakörülményeikkel foglalkozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.