Politika

Menczer Tamás: nekünk ki kell tartanunk a békepárti álláspontunk mellett

Menczer Tamás: nekünk ki kell tartanunk a békepárti álláspontunk mellett

2024. május 6., hétfő
Menczer Tamás: nekünk ki kell tartanunk a békepárti álláspontunk mellett

Nekünk ki kell tartanunk a békepárti álláspontunk mellett, és ez csak a magyar emberek támogatásával lehetséges - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára hétfőn feltöltött videóban.

 

Menczer Tamás arról beszélt, hogy miért háborúpártiak a vezetők, vagy a vezetők jelentős része.

Ugye mondhatnánk azt, talán ahogy a faluban is mondták, hogy ezeknek elment a józan eszük. És egyébként ne zárjuk ki, hogy egyes embereknél ez valóban meg is történt. De a többségnél nem ez a helyzet

 - fogalmazott.

Egészen hideg politikai és/vagy gazdasági számítás vezeti őket akkor, amikor a háború folytatását akarják. Vannak, akik úgy gondolják, hogy politikai érdekük fűződik ehhez, és vannak olyanok, spekulánsok, különböző NGO-k vagy pénzügyi körök, amelyek pedig gazdasági érdek miatt akarják a háború folytatását - vélekedett a politikus.

Megjegyezte, hogy az amerikai külügyminiszter mintha tett volna egy olyan említést, hogy az Ukrajnának szánt amerikai támogatások 90 százaléka visszamegy amerikai fegyvergyártóknak. Tehát ezek nem buta emberek, legalábbis a többség nem az. Ők pontosan tudják, hogy miért háborúpártiak, de nekünk ki kell tartanunk a békepárti álláspontunk mellett, és ez csak a magyar emberek támogatásával lehetséges - emelte ki Menczer Tamás.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.