Politika

Ruzsa Roland újra indul Kiskundorozsmáért

Ruzsa Roland újra indul Kiskundorozsmáért

Tartozzon Szeged mellett, Kiskundorozsma is a győztesek közé.

Márton Andrea
2024. március 28., csütörtök
Fotó: Gemes Sandor gemes.sandor@gmail.com
Ruzsa Roland újra indul Kiskundorozsmáért

Ruzsa Roland önkormányzati képviselő a mai napon bejelentette, hogy újra indul az önkormányzati választáson.

Fotó: Gemes Sandor                   gemes.sandor@gmail.com. 

 

Június 9.-én a kiskundorozsmai közösség ismételten egy nagyon fontos döntés előtt áll. Ruzsa Roland elmondta, az elmúlt hetekben számos civil szervezet, illetve egyesületek tagjai, vezetői és természetesen helyi lakosok keresték meg, hogy továbbra is folytassa képviselői munkáját.

A képviselő gondolkodás nélkül elfogadta a kérést, hiszen számára szívügye Kiskundorozsma és a helyiek élete, ezért is szeretné folytatni továbbra is képviselői munkáját, és szeretné megőrizni azokat az értékeket, amelyeket az elmúlt 15 évben megteremtettek Kiskundorozsmán.

A mai napon örömmel szeretném bejelenteni, hogy elindulok az önkormányzati választáson és mindent megfogok tenni annak érdekében, hogy sikerrel tudjak azon járni

- mondta Ruzsa Roland.

Fotó: Gemes Sandor                   gemes.sandor@gmail.com. 

 

A helyi képviselő megköszönte Mihálffy Béla országgyűlési képviselő bizalmát és a rengeteg segítségét az elmúlt két évben nyújtott számára. Úgy gondolja a jövőben is együtt, összhangban kell dolgozniuk Kiskundorozsmáért és a helyi közösségért.

Ruzsa Roland arra kér minden szegedi és dorozsmai választópolgárt, hogy támogassák Fülöp Lászlót, a Fidesz és a KDNP polgármesterjelöltjét a választáson. Úgy véli, Fülöp László a legmegfelelőbb személy a változásra.

Fotó: Gemes Sandor                   

Számomra is nagyon fontos, hogy június 9.-én mindenki menjen el szavazni és támogassák Ruzsa Rolandot a munkájában. Köszönöm hogy a képviselő csapatába tartozhatok. 

- mondta Fülöp László, Fidesz és a KDNP polgármesterjelöltje.

Nagyon megvagyok elégedve az önkormányzati képviselőmmel, ahogy Roland ígérte szívvel lélekkel dolgozik a körzetéért és a Kiskundorozsmán élő emberekért. Én azt gondolom, hogy megérdemli a bizalmat a következő 5 évre is. Június 9-én én biztosan, hogy Ruzsa Rolandot támogatom

- nyilatkozta lapunknak Mihálffy Béla országgyűlési képviselő.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.