Politika

Orbán Viktor: Meló van!

Orbán Viktor: Meló van!

Három napig vidéken ülésezik a kormány, nem először választották ezt a helyszínt

Kibédi Péter
2024. február 5., hétfő
Orbán Viktor: Meló van!

Háromnapos kormányülés kezdődött vasárnap Sopronbánfalván – derült ki Orbán Viktor közösségi oldaláról. A kabinet keddig ülésezik a Sopron melletti településen.

Nem először ülésezik Sopronbánfalván a kormány, ismét lesz dolguk bőven (Fotó: www.facebook.com/orbanviktor)

 

„Elkezdődött a háromnapos kormányülés Sopronbánfalván. Meló az van!” – írta közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök, aki egy fotógalériát is megosztott arról, ahogy kormányának tagjai megérkeznek a tanácskozásra.

 

Orbán Viktor vasárnapra rendkívüli, kihelyzett kormányülést hívott össze a Sopron melletti településre, ahol már tavaly nyáron is ülésezett a kabinet. A mostani kormányülés kapcsán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter arról posztolt a Facebook oldalán, hogy Sopronban találkozott a női kosárlabda-válogatottal.

„A kormány mellett a női kosárlabda-válogatott is Sopronban készül az idei év legfontosabb feladataira” – írta a tárcavezető.

 

„Mi csak két napig maradunk, de a női kosárlabda-válogatottra izgalmas hét vár, hiszen negyvennégy év után juthat ki újra olimpiára a nemzeti csapat” – fogalmazott Szijjártó Péter.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.