Politika

Megalakult a maroslelei KDNP-alapszervezet

Megalakult a maroslelei KDNP-alapszervezet

2022. október 21., péntek
Megalakult a maroslelei KDNP-alapszervezet

Polner Eörs, a KDNP megyei elnöke és Haág Zalán megyei szervező részvételévél október 20-án megalakult a KDNP maroslelei szervezete - írja közleményében a párt.

Drimba Tibort három éve független jelöltként választották Maroslele polgármesterévé.

,,Ez elegendő idő volt arra, hogy bizonyítsam, a fejlődés függetlenként is elérhető. Térségünk országgyűlési képviselője, Lázár János miniszter úr és a megyei közgyűlés részéről Gémes László elnök úr a kezdetektől támogatta munkámat."

- fogalmaz a település első embere.

Drimba Tibor - azonosulva a kereszténydemokrácia eszmeiségével és a párt céljaival - a jövőben a Kereszténydemokrata Néppárt tagjaként folytatja munkáját. 2022. október 20-án ugyanis megalakult a KDNP maroslelei szervezete, mely Drimba Tibort egyhangúlag elnökévé választotta, a titkári feladatokkal pedig Nagy-György Gábort bízta meg.

Maroslele immár KDNP-s vezetője, megköszönve a bizalmat, beszédében azt mondta: igyekszik továbbra is a településen élők érdekeit szem előtt tartva úgy dolgozni, hogy a KDNP maroslelei szervezete elnökeként közösségünket még jobban összekovácsolja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.