Politika

Komjáti Zoltán elővette az egyetlen aduját: Botka Lászlót!

Komjáti Zoltán elővette az egyetlen aduját: Botka Lászlót!

2022. június 23., csütörtök
Komjáti Zoltán elővette az egyetlen aduját: Botka Lászlót!

A dorozsmai jobbikos jelölt a közösségi oldalán napok óta számol vissza az időközi választásokig, de a számára kellemetlennek tűnhető kérdésekre még mindig nem válaszol.

Komjáti Zoltán jól láthatóan már nagyon várja a vasárnapot, hiszen minden nap kiteszi, hogy még hány nap van hátra a dorozsmai időközi választásokig. Posztjai igen „változatosak”. Ha nem munkagépekkel, vagy a szélmalommal pózol, akkor a szocialista polgármesterbe, Botka Lászlóba kapaszkodik, és még véletlenül sem felejti el kihangsúlyozni, hogy őt Botka támogatja. Hogy a közös kép mikor készülhetett, az rejtély; Botka László ugyanis utoljára akkor hívta fel magára komolyabban a figyelmet, amikor érzésünk szerint egy PR interjút adott a Partizánnak.

https://szegedma.hu/2022/06/tokeletesen-idozitett-pr-interju-botka-laszloval-amiben-vegig-rugdoshatta-politikai-kozosseget

Komjáti egyébként az elmúlt 10 napból négy posztot tett közzé a polgármesterrel, és még a borítóképét is átcserélte a Botkával kezelős fotóra.

De miért hallgat még mindig?

A jobbikos politikus nem a szavak embere, nem is nagyon szeret beszélni a múltról. Sőt, még a nyilvános programjait sem árulja el a portálunknak - talán azért, nehogy kérdezni tudjunk tőle.

Kérdeztük már a jobbikos belviszályról, a Hitlert éltető megnyilvánulásairól, de a programjait is szerettük volna megtudni. Mindegyik kérdésünk süket fülre talált. Nem meglepő, hogy nem szeretne a múltjával dicsekedni. Korábban egy röpcédulát idéztünk, ahol „köpönyegforgatónak” és „kétes alaknak” nevezték Komjáti Zoltánt. A szórólapon lévő állításokat meg is alapozták: a röplap szerint

a jobbikos jelölt szidta már a helyi romákat, szidta Orbánt, de Gyurcsányt is, most pedig “a szegedi baloldal egyik kedvence”

Kapcsolódó cikkünk a témában:

https://szegedma.hu/2022/06/koponyegforgatonak-es-ketes-alaknak-nevezik-komjati-zoltant

Fotók: Komjáti Zoltán Facebook-oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.