Politika

Árulók a baloldalon? Márki-Zay leleplezésre készül

Árulók a baloldalon? Márki-Zay leleplezésre készül

2022. május 13., péntek
Árulók a baloldalon? Márki-Zay leleplezésre készül

Hódmezővásárhely polgármesterét a közösségi oldalán megjelent posztja szerint a választási veresége óta több ,,visszatérő lejáratási kísérlet, vádaskodás" érte, amióta fegyverszünetet kötött Lázár Jánossal és a köztévében beszélt hosszan. Márki-Zay szerint azonban nem ő volt a ,,tégla" a baloldalon.

Márki-Zay a posztja szerint nem érti, ha egyszer évekig könyörgött, hogy a köztévébe bekerülhessen, miért kellett volna nemet mondani a felkérésükre. Ahogy azt sem, hogy miért kellett volna Lázár János meghívására nemet mondani, mikor évekig ,,kopogtatott az ajtaján".

,,Évekig követeltem, hogy Lázár János segítsen Hódmezővásárhelynek és az általuk elakasztott projekteket indítsák újra, tegyék lehetővé a Modern Városok Program előrehaladását, majd amikor ezt győzelme után Lázár felajánlotta, hogyan is mondhattam volna erre nemet?" - írja.

Hozzáteszi ugyanakkor, hogy tudja, Lánczi Tamás az ellenzéket szidni hívta őt a köztévébe, Lázár pedig pozitív kampánnyal próbálja ,,visszahódítani" szerinte Hódmezővásárhelyet, miután máshogy nem sikerült neki. ,,De ez mit sem változtat azon, hogy ezen meghívásokra úriember és polgármester nem mondhat nemet." - magyarázza.

LEszögezi, célja továbbra is ugyanaz: pártállástól függetlenül, korrupciómentesen ,,az igazságot szeretném eljuttatni még a kormánypárti sajtót követő honfitársaimhoz is, és természetesen városom fejlődését szolgálom és támogatom."

A posztot végül egy sejtelmes mondattal zárja: azt állítja, van olyan jelölt, amit a Fidesz támogatott az ellenzéki előválasztás második fordulójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.