Meteor

Vasárnap érkezik a lehűlés, de addig jó idő lesz

Vasárnap érkezik a lehűlés, de addig jó idő lesz

2023. március 2., csütörtök
Vasárnap érkezik a lehűlés, de addig jó idő lesz

A hétvége első fele szinte zavartalan lesz, de vasárnap egy hidegfront véget vet neki - írja az Időkép.

Péntekenészakon és északkeleten számíthatunk a legtöbb napsütésre, máshol több felhő lesz az égen, délen és délnyugaton egész nap borongós maradhat az idő. Kezdetben a Dunántúlon, valamint az Alföld déli tájain többfelé számíthatunk esőre, délután már csak helyenként délen és délnyugaton fordulhat elő gyenge eső. Néhol megélénkülhet az északnyugati szél. Hajnalban -6 és +5 fok között alakulhat a legalacsonyabb hőmérséklet, a borongósabb tájakon lesz enyhébb a reggel. Napközben 6-13 fok valószínű.

Szombatonsok napsütésre számíthatunk, csapadék sehol sem várható. Többfelé élénk, erős lehet a nyugatias irányú szél. Hajnalra helyenként foltokban pára, köd képződhet.

Reggel sokfelé fagyhat, de kora délutánra akár 15 fok is lehet.

Vasárnapegy hidegfront miatt több felhő lesz az égen, elszórtan futó záporok, néhol akár hózáporok is kialakulhatnak. Sokfelé lesz élénk, erős a nyugati-északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 4 és 10 fok között alakulhat. Hétfőre és keddre havazás és havas eső is előfordulhat, hétfőn2 és 10,kedden2 és 8 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.