Meteor

Ekkor havazhat először Szegeden

Ekkor havazhat először Szegeden

2021. november 24., szerda
Ekkor havazhat először Szegeden

Bár elég bizonytalan a helyzet, nem elképzelhetetlen, hogy a jövő héten máris havazást észlelhetünk Szeged környékén. Persze nem érdemes egyből hógolyócsatáról ábrándozni, sőt.

Miután az Országos Meteorológiai Szolgálat a közösségi médiafelületén pár órája arról adott hírt, hogy a megdőlt a szezon hidegrekordja, kíváncsiak voltunk, hogy ez előbb-utóbb vezethet-e havazáshoz. Van esély a hétvégén arra, hogy feltűnjenek az első hópelyhek.

Az előrejelzések szerint ugyanis elsősorban a Dunántúlon és az északkeleti megyékben helyenként havaseső, hó is hullhat a nap első felében. A délkeleti szelet helyenként élénk lökések kísérhetik.

A hajnalok továbbra is csipősek maradnak, akár -4 fok is várható, délutánra azonban megenyhül az idő. Így ha lesz is havazás, egész biztosan hamar elolvad. Néhány nap múlva pontosabb prognózist kapunk. Mint írják, a következő időszakban gyökeresen átalakul Európa időjárása, melynek az ütköző zónájában lesz az ország.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.