Meteor

Fázni fogunk hétfőn

Fázni fogunk hétfőn

2021. október 31., vasárnap
Fázni fogunk hétfőn

Hétfőn a ködfoltok feloszlása után a Dunától keletre, főként a Tiszántúlon még több órára kisüt a nap, máshol változóan felhős idő várható, erősebben felhős körzetekkel, majd az esti óráktól nyugat felől összefüggő, vastag felhőzet érkezik, amely kelet felé terjeszkedik. Délután főleg az ország nyugati, északnyugati felén fordulhat elő szórványosan eső, zápor. Éjjel a frontrendszer összefüggőbb csapadékzónája egyre keletebbre húzódik. Elsősorban a Dunántúlon helyenként jelentős mennyiség eshet. Délkeleti irányból élénk széllökések az Észak-Dunántúltól a Dél-Alföldig, erős lökések pedig a Kisalföldön lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +5 fok között alakul, de a fagyzugokban ennél néhány fokkal hidegebb, a szelesebb tájakon pedig enyhébb lehet a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 12 és 18 fok között várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.