Kultúra

Élje ki kreatív energiáit pénteken a PsychArt24 festőmaratonon!

Élje ki kreatív energiáit pénteken a PsychArt24 festőmaratonon!

2021. szeptember 22., szerda
Élje ki kreatív energiáit pénteken a PsychArt24 festőmaratonon!

Ha úgy érzi, kihasználatlan a kreativitása és valamilyen alkotófolyamattal szeretné lekötni azt, akkor remek lehetőséget kínál a PsychArt24 művészeti maraton, amelyet városunkban pénteken rendeznek meg a József Attila Tudományos és Információs Központban.

A PsychArt 24 2010 óta kerül megrendezésre a Moravcsik Alapítvány és a Budapest Art Brut (BAB) Galéria alkotóközösségének és munkatársainak közreműködésével. A 24 órás művészeti maraton célja a pszichiátriai ellátásban részesülők ellen irányuló előítéletek és diszkrimináció csökkentése.

Az SZTE SZAKK Pszichiátriai Klinika a Semmelweis Egyetem  Pszichiátriai Klinikájával és a Debreceni Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájával karöltve szervezi meg idén a rendezvényt, amely szeptember 24-én, pénteken délben indul és egészen másnap délig várja a résztvevőket.

A szabad alkotáshoz a szervezők minden eszközt biztosítanak, azonban a rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható.

via SZTE Sajtó, PsychArt24 Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.