Kultúra

Meglepetéssel rukkol elő a Belvárosi Mozi

Meglepetéssel rukkol elő a Belvárosi Mozi

2020. július 2., csütörtök
Meglepetéssel rukkol elő a Belvárosi Mozi

Július 17-én kitárja kapuit Magyarország vadonatúj filmes VR élménytára Szegeden. Az idén 100 éves Belvárosi Mozi a nyár közepétől egy nagyszabású VR (virtuális valóság) és AR (kiterjesztett valóság) látnivalót is kínál a látogatóknak.

Izgalmas időszak ez a szegedi mozirajongóknak. December 18-án, hosszú 
szünet után, látogatói rekordokat döntve született újjá Magyarország és Szeged legrégebbi filmszínháza, majd a járványhelyzet miatt márciusban be is zárt. A kényszerszünetet követően múlt hétfőn újra kinyitotta kapuit a Belvárosi Mozi, sőt, a SZETÁV és a Mondolo Egyesület kollégáival közösen egy grandiózus, kültéri moziélmény-sorozat részese is lett.

Az igazi nagy durranás azonban még csak most jön: a patinás intézmény július 17-től kezdve VR Élménytárral kibővülve várja a vendégeket, melynek keretein belül igazi csemegének ígérkező filmtörténeti kiállítás, VR game room, virtuális valóság mozi és egy teljesen egyedülálló, Zsigmond Vilmos életét bemutató, 360 
fokos, libabőrös VR-film is csábítja a 
látogatókat.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.