Kultúra

Statisztákat keresnek az Aida előadására

Statisztákat keresnek az Aida előadására

2019. május 10., péntek
Statisztákat keresnek az Aida előadására

Minden évben nagy számban vesznek részt a Szegedi Tudományegyetem hallgatói statisztaként a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorain. Május 19-ig az Aidára jelentkezhetnek a vállalkozó kedvű fiatalok.

Az operák királynőjéhez, Giuseppe Verdi Aida operájához keres statisztákat a Szegedi Szabadtéri Játékok május 27-én 11 órától a Reök-palotában. A jelentkezéseket május 19-ig várják emailben az

aida.szesza@gmail.com

címre az alábbi feltételek szerint. Szempontok: -18 év feletti nők és férfiak -fiatalos, jó kiállás (előny a sportos, atletikus alkat) -jó mozgáskultúra -színházi tapasztalat előnyt jelent Jelentkezés: A statisztaválogatóra előzetesen, e-mailben szükséges jelentkezni az

aida.szesza@gmail.com

címen. A jelentkezőktől egész alakos fényképet is várnak az önéletrajz mellé, valamint az esetleges színházi tapasztalataik felsorolását. Az önéletrajzban az életkor, valamint telefonszám feltüntetése szükséges – ez az elérhetőség a későbbi egyeztetésekhez szükséges. Válogató időpontja: május 27. (hétfő) 11 órától – a jelentkezők a pontos beosztásról május 19. után kapnak tájékoztatást Helyszíne: 6720 Szeged, Magyar Ede tér 2., Reök-palota Csak az jelentkezzen statisztának, aki az alábbi időszakokban biztosan részt tud venni a próbákon, valamint az előadásokon és az esetleges esőnapon is: Szegedi próbaidőszak: július 1-25. Előadásnapok: július 26-27. Esőnap: július 28.

(Forrás: SZTE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.