Kultúra

Debütálnak az amatőr vásárhelyi színészek

Debütálnak az amatőr vásárhelyi színészek

2019. április 16., kedd
Debütálnak az amatőr vásárhelyi színészek

Csütörtökön lépnek először színpadra Vásárhelyen a tavaly ősszel alakult Diák Színjátszó Zóna tagjai a Fekete Sas Rendezvényház nagytermében - számolt be a Rádió 7.

A csapat Egressy Zoltán Portugál című tragikomédiáját fogja előadni. Nagy Benjámin, a darab rendezője a rádiónak elmondta, január óta készülnek az előadásra, amelyben a DiSzíZ mind a 17 tagja szerepet kapott. Felhívta a figyelmet arra, a kétórás, két felvonásos darab hozzájárul ahhoz, hogy a szemek ne maradjanak szárazon a nevetéstől. Hozzátette, a belépés ingyenes, de a korlátozott helyek miatt regisztrációhoz kötött. - Ez lesz a debütáló darabunk. Ez egy nagyon kiváló és népszerű darab Magyarországon. Én azt gondolom, hogy mind a humoros, mind a maga velejében mély mondanivalóját tartalmazza. A diákok nagyon szívesen és nagy örömmel fogadták a darabot, hisz egy lendületes és fiatalos elemeket is tartalmazó darab, amiben mindenki meg tudja mutatni a tehetségét. Várunk mindenkit sok szeretettel, hogy minél többen élvezhessék az előadást. A belépés pedig ingyenes - nyilatkoztaNagy Benjámin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.