Kultúra

Sándorfalván könnyűzenei táborban szórakoznak a gyerekek

Sándorfalván könnyűzenei táborban szórakoznak a gyerekek

2018. június 27., szerda
Sándorfalván könnyűzenei táborban szórakoznak a gyerekek

A Sándorfalvi Térségi Alapfokú Művészeti Iskola által megszervezett XII. Sándorfalvi KönnyűzeneiTáborés I. Nyári Tánctáborba 6 éves kortól várják a gyerkőcöket.

A táborban az iskola elismert előadóművészei és tanári kara mellett olyan vendégtanáraikkal találkozhatnak a gyerekek, mint Hajdu Klára, a jazz énekes, Nagy Ádám, a Roy&Ádám Trió, Mits Márton Kodolányi János Főiskola Jazz Tanszékének tanára, Almási Enikő énekesnő, és Zabos Regina jazz énekesnő. A tábor korábbi vendégtanárai és előadói voltak már Malek Andrea, Abebe Dániel, Pély Barnabás, Tátrai Tibor, Mohai Tamás, Tóth-Bagi Csaba, Kertész Ákos, Tornóczky Ferenc és Sárközy Fanni is. Oktatóik mellett az idén kurzust tart Radics Gigi,Ávéd János, Neumann Balázs, Romhányi Áron és Szendőfi Péter is. A kurzus június 25-július 1-ig kerül megrendezésre, ahol közel száz diák ismerkedhet meg az igényes könnyűzeneés a jazz alapjaival. A résztvevők között a kezdőtől a főiskolás hallgatókig lesznek résztvevők az ország különböző pontjairól és a Vajdaságból is. A kurzusok után esténként koncerteket is adnak, melyeket jó időben a Pallavicini Kastélyudvarában rendeznek meg, esőben pedig a Budai Sándor Művelődési Házban. Bár a táborozóknak az esti koncerteken a megjelenés kötelező, ők azt biztosan nem fogják sajnálni, ugyanis a következő műsorral szórakoztatják a gyerekeket.

06.27 SZERDA

19:00 Break Reality 19:30 Noise Hackers – Vendég: Varga Ágota és Zabos Regina 20:30 Haraszti Ádám Project

06.28 CSÜTÖRTÖK

15:00 Ávéd János kurzusa (suli ebédlő) 16:00 Neumann Balázs bemutató (Zenei stílusok; Yamaha hangszerbemutató – suli ebédlő) 19:00 Hajdu Klára és a STAMI jazz band (Matthew Mitchell, Blaho Attila, Mits Márton, Haraszti Ádám) 20:30 Stoni Blue Unit

06.29 PÉNTEK

20:00 Coco Bongo, Vendég: Almási Enikő és Mits Márton (Táncos est a Pálinkó Lujza tánciskolával)

06.30 SZOMBAT

16:30 I. Nyári STAMI tánctábor bemutató előadása 17:30 !!Vacsora!! 19:00 Tabatabai Nejad Flóra és a Florist feat. Farkas Zsolti

07.01 VASÁRNAP

15:00 XII. Könnyűzenei Tábor bemutató koncert

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.