Kultúra

Hamarosan újra nyit a Tisza Gyöngye Disco + FOTÓK

Hamarosan újra nyit a Tisza Gyöngye Disco + FOTÓK

2017. június 1., csütörtök
Hamarosan újra nyit a Tisza Gyöngye Disco + FOTÓK
tisza_gyongye016kf

A korábbi népszerű szórakozóhely nem csak a retro zene kedvelőit, hanem több korosztályt is kiszolgálna - szórakoztatóközponti funkciót töltene be a megújult Tisza parti komplexum.

A 2000-ben történt bezárás után hamarosan ismét bulizhatnak a szegediek a Tisza Gyöngyében: a diszkó június 9-én újra kinyit, majd minden héten pénteken és szombaton várja a fiatalokat aktuális top slágerekkel és a retro zene kedvelőit. Az alsó szinten működő szórakozóhely mellett a későbbiekben az épület középső szintjén Tiszára nyíló panoráma ablakokkal kínálnak kiadó illetve megvásárolható irodákat, apartmanokat, míg a felső szinten két nagyobb teremmel várják a szórakozókat, valamint lehetőség lesz bérelni is különböző rendezvények számára. A szabadtéri disco bejáratától két irányba lehet majd elindulni: az egyik fedett teremben a 80-as, 90-es évek retro slágerei és emlékei, míg a másikban a mai trend zenéi pörögnek. A nyitónapon, június kilencedikén a Tisza Gyöngye 90-es évekbeli dj-i lépnek fel, így Dj Harmath és Dj Edgar lesz a házigazda. Másnap, tizedikén az aktuális slágerteremben Dj Kincses, míg a retróban Dj Edgar pörgeti a lemezeket. Amennyiben igény mutatkozik rá, akkor Szegeden egyedülállóan mulatós zene szól majd a harmadik tánctéren. Mint azt

Brattke Edgar

elmondta, korrekt áron minőségi italokkal,kedves kiszolgálással és amerikai hangrendszerrel várják a vendégeket. "Nagyon odafigyelünk, hogy a lakosságot ne zavarjuk, ezért visszafogott hangerővel dolgozunk, és hangfogó falakat építünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a kiszolgálás minőségére is, ebben is különbözni szeretnénk az átlagtól. Harminc éve benne vagyok a szórakoztatóiparban, különleges hely ez számomra,pont itt kezdtem 1987-ben" - mondta el Brattke Edgar, a Tisza Gyöngye disco üzemeltetője. A Tisza Gyöngye június 9-től újra várja a vendégeket, ahol gondolva a harminc pluszos korosztályra is, már 22 órától megkezdődik esténként a zeneszolgáltatás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.