Kultúra

Még lehet jelentkezni a Versünnep Fesztiválra

Még lehet jelentkezni a Versünnep Fesztiválra

2016. január 29., péntek
Még lehet jelentkezni a Versünnep Fesztiválra

Egy héttel meghosszabbították a Versünnep Fesztivál jelentkezési határidejét, így a megmérettetésre február 7-ig nevezhetnek megzenésített vagy szóban előadott költeményekkel hivatásos színművészek és előadóművészek, valamint szakirányú felsőoktatási intézmények hallgatói.

Kolti Helga

, a Versünnep Alapítvány kuratóriumának elnöke az m1 aktuális csatorna pénteki műsorában felidézte: a rendezvénysorozat tizenegy éve indult útjára azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a magyar nyelven született irodalmi alkotásokra.

A. Szabó Magda

, a fesztivál április 10-i döntőjének otthont adó Nemzeti Színház stratégiai igazgatója hangsúlyozta: teátrumuk "hivatásától fogva" csatlakozik a kezdeményezéshez, hiszen az irodalom talán a magyar kultúra legfontosabb műfaja. Mint elmondta, a rendezvény győztesét elismerésül meghívják szerepelni a Nemzeti Színház egy darabjába is. Kolti Helga beszámolója szerint a nevezés feltételeit a

www.versunnep.com

honlapon ismerhetik meg részletesen az érdeklődők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.