Kultúra

Az illegális letöltők körében az Amerikai mesterlövész nyerné az Oscart

Az illegális letöltők körében az Amerikai mesterlövész nyerné az Oscart

2015. február 22., vasárnap
Az illegális letöltők körében az Amerikai mesterlövész nyerné az Oscart
amerikai mesterlovesz pl

Az Amerikai mesterlövész című film nyerné el a legjobb filmnek járó Oscar-díjat vasárnap, ha az illegális letöltések száma alapján ítélnék oda az amerikai filmakadémia elismerését.

A Variety által közzétett összesítés szerint az iraki háborús filmdráma

Bradley Cooperrel

a címszerepben vezeti az Oscar-díjra jelölt alkotások illegális letöltési listását. A hollywoodi filmstúdiókat mintegy 40 millió dollárnyi veszteség érte amiatt, hogy a hat Oscar-díjra jelölt film - Amerikai mesterlövész, A kódjátszma, Selma, a Whiplash, a Wild és a Still Alice - korábban kiszivárgott a torrentoldalakon a Irdeto holland cég tanulmánya szerint. Január 15. és február 18. között a legtöbb, 5,5 millió letöltést az Amerikai mesterlövész esetében mérték, őt követi a Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) című film 3,9 millióval. A mindenség elméletét 3,4 millióan, a Gone Girlt 2,5 millióan, a Kódjátszmát 2,3 millióan, a Whiplasht 1,6 millióan és a Sráckort 1,3 millióan töltötték le illegálisan az Excipio kalózletöltéseket mérő cég szerint. Az Oscar-jelölések január 15-i bejelentése után szinte a világ minden országában észlelték az illegális letöltések megugrását. Az Egyesült Államok után Oroszország, Olaszország, Nagy-Britannia, Brazília, Kanada, India, Ausztrália, Spanyolország, Dél-Korea és Hollandia a legnagyobb kalózparadicsomok. http://www.youtube.com/watch?v=er19mKr3o5E

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.