Kultúra

Több mint egy hetes program a Sándorfalvi Kulturális Napokon

Több mint egy hetes program a Sándorfalvi Kulturális Napokon

2015. január 26., hétfő
Több mint egy hetes program a Sándorfalvi Kulturális Napokon
2015_kulturális_napok_plakát (2)

Kiállítás, operettek, néptánc, folkkocsma, farsang - ízelítő a január 30-án induló Sándorfalvi Kulturális Napok programsorozatából.

A péntektől a következő hét szombat tartó mulatság vár a sándorfalvaiakra, számos érdekes, izgalmas előadásokkal, programokkal készülnek a szervezők. A nyitó napon, január 30-án Molnár Géza sándorfalvi festő alkotásaiból nyílik kiállítás, valamint Ezoterikus Estet tartanak, a további napokon népszerű opera- és operett részleteket hallhatnak a résztvevők, lesz néptánc nyílt nap, kézműves foglalkozás, színpadi játék a Sándorfalvi Irodalmi Kör előadásában, nyílt órát tart a Sándorfalvi Kamarakórus. Ingyenes internethasználatot biztosít a sándorfalvi könyvtár, folkkocsmát tartanak a suhancok, illetve farsangi mulatság és pizsi parti előzi meg a záró nap retro buliját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.