Kultúra

Újabb Harry Potter-novellák jelennek meg decemberben a Pottermore honlapon

Újabb Harry Potter-novellák jelennek meg decemberben a Pottermore honlapon

2014. december 7., vasárnap
Újabb Harry Potter-novellák jelennek meg decemberben a Pottermore honlapon

Karácsonyi ajándék minden muglinak: J. K. Rowling tollából újabb Harry Potter-novellák jelennek meg decemberben a hivatalos Harry Potter-honlapon, a Pottermore-on.

Az online olvasható újabb írásokról a The Hollywood Reporter tájékoztatása szerint a honlap adott hírt. Az oldal minden napra ígér valami meglepetést december 12-től 23-ig, köztük "csodálatos új írást

J. K. Rowlingtól

". A meglepetések azonban csak azok előtt a muglik (vagyis varázsolni nem tudó emberek) előtt nyílnak meg, akik helyes választ adnak rímekbe szedett találós kérdésekre. A Pottermore honlap azt is elárulta, hogy Rowling ezúttal Draco Malfoyról és Florean Fortescue-ról ír majd. Az írónő október végén már megosztotta egy új Harry Potter-novelláját a honlap olvasóival. Akkor az utálatos Dolores Umbridge volt elbeszélése főszereplője. A varázslónő a sötét varázslatok kivédésének tanáraként és a mágiaügyi minisztérium tisztségviselőjeként is feltűnt a Roxfort varázslóiskolában játszódó nagy sikerű regényfolyamban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.