Kultúra

Jegeskedés a belvárosban – Elstartolt a Jégvarázs Fesztivál! + FOTÓK, VIDEÓ

Jegeskedés a belvárosban – Elstartolt a Jégvarázs Fesztivál! + FOTÓK, VIDEÓ

2014. december 12., péntek
Jegeskedés a belvárosban – Elstartolt a Jégvarázs Fesztivál! + FOTÓK, VIDEÓ
jegvarazs01_gs

Korcsolyapálya, jégszobrok, jeges meglepetéseket jégpoharakból és jégtányérokból – többek között ezt kínálja az első Jégvarázs Fesztivál a Klauzál téren.

Jégbe öltözött Szeged belvárosa, nemzetközi jégszobrász különítmény látogat Szegedre, lesz extrém láncfűrészes jégszobrász-show, interaktív jégfaragás, hóesés-szimulátor, amelyből akár piros hó is eshet és jeges gasztronómiai különlegességek várják az érdeklődőket. A Jégvarázs Fesztiválon 200 négyzetméteres, ingyen használható műjégpályát építettek a Klauzál térre, amely vasárnap estig használható. A helyszínről közvetít az Eszkimó Tv, továbbá élő koncertek és DJ-k gondoskodnak a jó hangulatról. Pénteken több koncerttel várják is a szegedieket a szervezők. Fellép

Varga Viktor

és a Hősök is, miközben jégpohárban kóstolhatja a közönség az ország legjobb pálinkáit és téli söreit. A kulináris élvezetek rajongóit többek között erdélyi medvepörkölttel, szarvaskolbásszal és autentikus cigány ételekkel várják. Az édesszájúak a Csokoládé Múzeum jóvoltából megismerkedhetnek a csokoládé-készítés fortélyaival. http://www.youtube.com/watch?v=HHv2C9uTIig Szombaton a zenei programok mellett, interaktív jégszobrászaton vehetnek részt a vállalkozó kedvű kicsik és nagyok, és M. Tóth Zsolt ismét színpadra lép. Az estét karácsonyi chillout és lounge dallamok, valamint a New Level Empire játéka teszik hangulatossá. Vasárnap az Eszkimó Tv a fesztivál legjobb pillanataiból válogat adásában. A közönséget a karácsonyi kézműves csokoládégyár várja, majd a Gypo Circus zenéjére táncolhatnak a vendégek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.