Kultúra

Dupla platina-turnén a Kowalsky meg a Vega - pénteken Szeged a cél

Dupla platina-turnén a Kowalsky meg a Vega - pénteken Szeged a cél

2014. december 11., csütörtök
Dupla platina-turnén a Kowalsky meg a Vega - pénteken Szeged a cél
kowalsky meg a vega

Őszi-téli koncertkörútra indult hazánk egyik legsikeresebb zenekara, a Kowalsky meg a Vega, melynek legutóbbi albuma, a Még nem Éden már dupla platinalemez. Az együttes a nyári szezonban óriási sikerrel koncertezte végig az országot, az év végéig pedig számos hazai városba ellátogat új nagylemeze anyagával, így fellép december 12-én a szegedi IH-ban.

A Kowalsky meg a Vega immár két éve ismét legismertebb felállásában - Jimmy (

Szórád Csaba

- basszusgitár) és Soci (

Vajda Péter

- dobok), valamint

Vajda Tamás

és

Vidák Róbert

gitárosok - dolgozik és járja az országot

Kowával

, óriási sikerrel. Ahogyan új nagylemezük, a Még nem Éden is óriási siker - már dupla platinalemez. A tizenkét új Vega-dalt tartalmazó, április közepén megjelent új albumról több dalt, az Amilyen hülye vagy én úgy szeretlek című számot, az Ami fontos című dalt és a Hulla-józant - s persze a hozzájuk tartozó klipeket - már az album megjelenése előtt megismerte és megszerette a közönség. Két héttel ezelőtt pedig kijött Kowáék legújabb klipes száma, az izgalmas animációs betéttel színesített Egy világon át. http://www.youtube.com/watch?v=a8IbBsEb6Yc Ami az őszi-téli turnét illeti: Kowáék november 7-én startolnak Sopronban, a Hangár klubban, s december 20-án zárnak Miskolcon, a Helynekemben - e kettő közt sorra kerül Zalaegerszeg, Szekszárd, Örkény, Kecskemét, Budapest, Debrecen (dupla koncerttel), Szeged, Kiskunfélegyháza és Székesfehérvár (a lista menet közben bővülhet!)

A szegedi esemény tervezett programja:

19:00 - Kapunyitás 19:30 - 20:00 Dorothy zenekar 20:30 - 21:40 Kowalsky meg a Vega 22:10 - 23:20 Road zenekar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.