Kultúra

Fotó- és videópályázatot hirdet a Diákhitel Központ

Fotó- és videópályázatot hirdet a Diákhitel Központ

2014. május 11., vasárnap
Fotó- és videópályázatot hirdet a Diákhitel Központ

ParaPortré címmel fotó- és videópályázatot hirdet a Diákhitel Központ az egyetemi, főiskolai hallgatók számára.

A központ MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a vállalkozó kedvű hallgatóknak nem kell mást tenniük, mint megörökíteniük, hogy milyen hatással van rájuk, illetve környezetükre a vizsgaidőszak. Az akár mobiltelefonnal is elkészíthető pályaművekkel május 30. éjfélig elektronikus úton lehet jelentkezni, a fotó(k) illetve a YouTube-ra feltöltött videó(k) linkjének paraportre@diakhitel.hu címre való beküldésével. A zsűri (

Fényes Gábor

, fotográfus;

Löbenwein Norbert

, VOLT Fesztivál; Imre Zita, Diákhitel Központ) által kiválasztott három legjobb pályamű gazdája népszerű nyári fesztiválbérletekkel, zenelejátszókkal és táblagépekkel gazdagodhat. A legjobbnak ítélt tíz alkotás kiállításra kerül a VOLT Fesztiválon, így a nagyközönség számára is megtekinthető lesz július 2-től 6-ig - írták. Pályázati kiírás:

www.diakhitel.hu/jatek/paraportre

oldalon található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.