Kultúra

Kettő az egyben: Vásárhelyi Látóhatár a kerámia jegyében és az interneten

Kettő az egyben: Vásárhelyi Látóhatár a kerámia jegyében és az interneten

2014. március 5., szerda
Kettő az egyben: Vásárhelyi Látóhatár a kerámia jegyében és az interneten

A Vásárhelyi Kerámia Szimpóziumok előtt tiszteleg a Vásárhelyi Látóhatár első idei lapszáma, melynek bemutatójára március 6-án, csütörtökön 17 órakor kerül sor a Tornyai János Múzeumban. Az esten indul útjára a hódmezővásárhelyi helyismereti, irodalmi és művészeti folyóirat elektronikus változata.

A Vásárhelyi Látóhatár tematikus lapszámmal tiszteleg a másfél évtizedes múltra visszatekintő kerámia szimpóziumok előtt, a bemutató meghívott vendégei lesznek

Pannonhalmi Zsuzsa

Ferenczy Noémi-díjas keramikusművész, a Wartha Vince Kerámiaművészeti Alapítvány elnöke és

Gál István

, a vásárhelyi Kerámiaközpont műszaki vezetője. Az est házigazdája,

Nagy Imre

múzeumigazgató

Erdős Olga

költő, műfordítóval és

Vicei Károly

zentai íróval beszélget a bemutatón. A helyi kulturális értékek iránt érdeklődő közönség csütörtök este nemcsak a 2014-es év első lapszámát veheti kézbe, hanem ekkor nyílik először lehetőség "belelapozni" az eLátóhatárba, azaz a Vásárhelyi Látóhatár elektronikus változatába. A bemutatón Pető Szilvia énekes és Aczél Ferenc gitáros működnek közre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.