Kultúra

„Kultúrwellnesst” a múzeumokba? – Beszélgetés Baán Lászlóval

„Kultúrwellnesst” a múzeumokba? – Beszélgetés Baán Lászlóval

2013. december 2., hétfő
„Kultúrwellnesst” a múzeumokba? – Beszélgetés Baán Lászlóval
Kulturwellness_Meghivo

„Tudományos kutatóműhely vagy kultúrwellness?” címmel tartanak beszélgetést a hazai kulturális élet aktuális helyzetéről és kihívásairól december 2-án, kedden 17 órakor a Móra-múzeum dísztermében.

Az esten a hazai kulturális élet egyik vezéregyénisége, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója,

Baán László

miniszteri biztos osztja meg a témával kapcsolatos gondolatait, elképzeléseit. A rendezvényen

Fogas Ottó

, a Móra Ferenc Múzeum igazgatója az elmúlt évek sikeres időszaki kiállításai kapcsán szól majd a vidéki kulturális szféra kihívásairól, a beszélgetést pedig

Martos Gábor

, a MúzeumCafé magazin főszerkesztője vezeti.

Baán László

közgazdasági és filozófiai végzettséget szerzett szakember, aki 2004-ben vette át hazánk egyik legjelentősebb kulturális intézménye, a Szépművészeti Múzeum irányítását. Jelenleg az új budapesti múzeumi negyedért felelős miniszteri biztosként is tevékenykedik. Reformjainak és újszerű menedzserszemléletének köszönhetően a Szépművészeti Múzeum az elmúlt években Magyarország leglátogatottabb múzeumává vált. A rendezvény ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.