Kultúra

Nikolas a zsinagógában énekel majd

Nikolas a zsinagógában énekel majd

2012. március 23., péntek
Nikolas a zsinagógában énekel majd

A szegedi zsinagógában ad koncertet az X-faktor felfedezettje, Takács Nikolas. Május 3-án, anyák napja alkalmából csendülhetnek fel könnyűzenei melódiák már nem először: a koncertszervező cég a Szegedi Zsidó Hitközséggel együttműködve már egy Zorán- és Ghymes-koncertet rendezett a zsidó templomban.

A „Hallelujah! Köszönöm az Úrnak!” elnevezésű koncert egy sor a tavaly novemberben indult „templomos” fellépések között, melyekkel a rendezvényszervezők közel egy Budapest sportarénányi nézőteret megtöltöttek már. „Örülök, hogy májusban is énekelhetek templomos környezetben, s nem kell ehhez ismét novemberig várnom” – mondta a koncertet beharangozó sajtótájékoztatón az ifjú tehetség. A szegedi rotary klub karöltve a Nagycsaládosok Egyesületével 30 belépőt oszt ki szegedi sokgyermekesek között, melyeket a pénteki sajtótájékoztató után

Nikolas

adott át a Klauzál téren. A koncert május 3-án 19 órakor lesz a szegedi zsinagógában, ahová a szervezők augusztus 28-án

Udvaros Dorottya, Dés László

és

Cserhalmi György

, szeptember 24-én pedig

Koncz Zsuzsa

koncertjét hozzák le a szegedeieknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.