Kultúra

Hatalmas színházi siker a Rendezvényházban + FOTÓK

Hatalmas színházi siker a Rendezvényházban + FOTÓK

2011. szeptember 16., péntek
Hatalmas színházi siker a Rendezvényházban + FOTÓK

Ma még látható a Portugál

Perceken át tartó vastapssal köszönték meg a miskolci színészek játékát a nézők tegnap este, a Portugál első előadásán. Egressy Zoltán komédiája a Színházi esték rendezvénysorozat szezonnyitó produkciója volt, a darabot teltház fogadta. Az előadást Korognai Károly művészeti vezető rendezte.

A „Portugál” az elmúlt évtized legközkedveltebb színházi előadása volt Szegeden a „Gyalog galopp” mellett. Az előadást még ma este 7 órától láthatja a közönség. A Színházi esték rendezvénysorozat mottója: a nézőt szórakoztatni kell, el kell gondolkodtatni, de nem szabad oktatni és legfőképpen nem szabad lenézni, helyette be kell vonni. Az első évadban, 2012 májusáig összesen öt bemutató, három gyermekelőadás és még számos program várja az érdeklődőket az újszegedi Rendezvényházban. A következő bemutató szeptember 30-án egy kétszemélyes darab lesz:

Spiró György

Prah című komédiája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.