Krimi

Elfogták a szegedi betörőt, aki több üzletet is kirabolt

Elfogták a szegedi betörőt, aki több üzletet is kirabolt

2023. január 31., kedd
Elfogták a szegedi betörőt, aki több üzletet is kirabolt

Három vendéglátóegységbe is betört egy szegedi fiatal, és további három árusító pavilont és kinézett magának a társával. A rendőrök elfogták.

A rendőrségre január 2-án érkezett először bejelentés, hogy a férfi betört egy szegedi büfébe, és ellopta a kassza tartalmát. Ezután a következő három hétben további három betörés és egy betörés kísérlet is történt a környéken.

Az adatgyűjtés során egy helybeli 17 éves fiú került a nyomozók látókörébe, aki a gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmények elkövetését beismerte, részletes tényfeltáró vallomást tett. Viszont miközben a fiatal már fogdában volt, egy újabb bejelentés érkezett, hogy a belvárosban további három árusító pavilont törtek fel. Itt az egyikbe bejutottak, onnan hangszórókat és különböző italokat vittek el, míg két esetben megbontották az épületek oldalát, de be nem tudtak menni.

Kiderült, hogy ezek a betörések is a fogdába került fiúhoz voltak köthetők, és ezúttal bűntársa is akadt.

A rendőrök a szintén 17 éves fiatalt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. edi Rendőrkapitányságon dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás.

(police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.