Krimi

Vádat emeltek egy brutális véget ért szegedi buli miatt

Vádat emeltek egy brutális véget ért szegedi buli miatt

2022. november 14., hétfő
Vádat emeltek egy brutális véget ért szegedi buli miatt

Vádat emeltek egy szegedi férfival szemben, aki tavaly lefolyótisztítót öntött alvó ismerőse fülébe, akinek ettől maradandó hallás- és esztétikai sérülései keletkeztek.

A vádirat szerint a férfi és ismerőse egy szegedi nyaralóban szórakozott tavaly január 23-án egy nagyobb társasággal. Az alkoholt és kábítószert is fogyasztó vádlott az ittassága miatt földön fekvő sértettet megpróbálta felébreszteni úgy, hogy vizet öntött a fejére. Mivel ez nem vezetett eredményre, lefolyótisztító granulátumot öntött a sértett fülébe, amit a társaság tagjai telefonnal rögzítettek.

A sértett erre felébredt és megpróbálta vízzel kimosni a fülét, ennek következtében a lúg nagy fájdalom mellett egyre mélyebben okozott égési sérüléseket neki. A sértettet kórházba vitték, ahol többször is megműtötték – tudatta a csoportvezető ügyész.

A férfit maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettével és kábítószer birtoklásának vétségével vádolják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.