Krimi

Pornózással csábították, csúnyán átverték

Pornózással csábították, csúnyán átverték

2022. szeptember 29., csütörtök
Pornózással csábították, csúnyán átverték

Hátszázezer forintot csaltak ki egy Csongrád-Csanád megyei traktorostól, akinek egy Seron nevű nem létező nő ígért szexfilmekben való szereplést. A férfit a Facebookon hálózták be.

Egy különös történetet ismertetett a csongrád-csanád megyei rendőr-főkapitányság a Délmagyarral: szexfilmes karriert ajánlottak egy traktorosnak, akitől végül 700 ezer forintot csaltak el.

Imrét még tavaly januárban jelölte ismerősnek a közösségi médiában egy fiatal nő. Az idősödő férfi azonnal visszaigazolta az ismeretséget, ami után a csinos nő beszélgetni kezdett vele. Elmesélte neki, hogy felnőtteknek szánt filmekben szerepel, majd ezután a férfinak is szerepet ajánlott.

A szereplésekért a nő havi egymillió forintot ígért a férfinak.

A traktoros kapott az alkalmon, elvállalta a megbízást. Ezután egyre több, állításuk szerint a felnőttiparban dolgozó ismerőse lett. A nő, aki Seron művésznéven hivatkozott magára, többször is megígérte, hogy elutazik hozzá megbeszélni a részleteket, de a találkozó mindig elmaradt, valamilyen mondvacsinált kifogásból. Azonban minden alkalommal pénzt kért a férfitől, aki minden alkalommal fizetett is.

Egyszer aztán a férfi úgy döntött, maga látogatja meg a nőt, ám az utazás befejeztével két idős nő fogadta, akik azt mondták, Seron nem ér rá.

A férfi még ekkor sem fogott gyanút, és egy családi házhoz ment velük.

Miután a két nő ,,alaposan szemügyre vette" Imrét, egy szerződést diktáltak le neki: ebben az állt, hogy a traktoros telefonját és a nála lévő tabletet marketingcélokra átadja, azokat egy év múlva kaphatja vissza.

A nem létező Seron ezután újból jelentkezett és ismét változatos okokból kért pénzt a férfitől: egyebek mellett üzlettel kapcsolatos telefonhívásokra, biztosításra és orvosi vizsgálatra. A kiadások finanszírozására a nő hitelt is intézett, ami persze szintén a férfit terhelte.

Még a károsult internetbanki adatait is sikerült a csalóknak megszerezniük, ahonnan egyből átutalták a férfi fizetését maguknak.

Imre hónapok után tett feljelentést. Akkorra már több mint 700 ezer forinttal károsította meg a banda. A rendőrök öt ember ellen indítottak nyomozást, üzletszerűen elkövetett csalás miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.