Krimi

Videó: szegedi buszmegállóban raboltak ki egy bottal járó idős nőt

Videó: szegedi buszmegállóban raboltak ki egy bottal járó idős nőt

2022. augusztus 2., kedd
Videó: szegedi buszmegállóban raboltak ki egy bottal járó idős nőt

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki tavaly nyáron egy trolimegállóban követett majd fosztott ki egy idős beteg sértettet – közölte Szanka Ferenc, a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

A vádirat szerint a vádlott tavaly június 11-én a délelőtti órákban lett figyelmes az egyik szegedi áruházból kilépő, többszörös egészségügyi problémái miatt nehezen, bottal járó nőre. A vádlott ezt követően követte a közelben levő buszmegállóig a sértettet, majd kifigyelte és kihasználta azt, hogy a sértett a bevásárló táskáját a kezében tartja, míg bőr táskáját a vállán átvetve hordja a pénztárcájával együtt.

A vádlott ezután szorosan követte a sértettet és kihasználva a nő nehezített, lassú járását, csökkent reakció idejét, felszállás közben a táskába nyúlva a pénztárcát a benne levő 92 ezer forinttal és bankkártyákkal együtt eltulajdonította.

A vádlott ezután leszállt a troliról és a helyszínről távozott.

https://www.youtube.com/watch?v=ZcfYgT9I4Xw&ab_channel=Magyarorsz%C3%A1g%C3%9Cgy%C3%A9szs%C3%A9ge

A járási ügyészség a vádlottat kifosztás bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.