Krimi

Ismét vádat emeltek Tasnádi Péter ellen- VIDEÓ

Ismét vádat emeltek Tasnádi Péter ellen- VIDEÓ

2022. május 9., hétfő
Ismét vádat emeltek Tasnádi Péter ellen- VIDEÓ

Tavaly még úgy fogalmazott egy videóban, hogy ebből szerinte nem lesz ítélet…

Most emeltek vádat Tasnádi Péter ellen, aki még tavaly tavasszal „segített” egy jászalsószentgyörgyi férfinak rendezni a konfliktust a feleségével. Az ügyészségi indítvány szerint hat év börtönt kaphat.

A vádirat szerint egy 45 éves, jászalsószentgyörgyi férfi tavaly január közepén kért segítséget Tasnádi Pétertől és társaitól annak érdekében, hogy rendezni tudja a feleségével fennálló pénzügyi vitáját. Az exmaffiavezér tavaly április 24-én a déli órákban három termetes, sportos testalkatú, húszas éveiben járó férfi kíséretében utazott el a jászsági településre. Az eseményeket látva a nő félelmében beleegyezett abba, hogy havi ötvenezer forintot fizessen volt férjének azért, hogy lemondjon a házassági bontóperükben a ház egyik szobája vonatkozásában neki ítélt kizárólagos használati jogról. Miután a hölgy a rákényszerített egyezség alapján az első havi ötvenezer forintot kifizette, a volt férje által megbízott férfi és emberei távoztak az ingatlanból.

Nem sokkal a tavaly tavaszi történések után, és azt követően, hogy Tasnádi Pétert a Terrorelhárítási Központ elfogta, az exmaffiavezér videóban mesélt a történtekről, bejelentkezésében úgy fogalmazott, hogy

ebből nem lesz ítélet

,szerinte ugyanis nem követett el bűncselekményt, csupán közreműködött egy vitás helyzet feloldásában.

https://www.youtube.com/watch?v=P7h5W-5Nx14&feature=emb_title

Mint ismert, Tasnádi Pétert 1992-ben ítélték felfüggesztett börtönre zsarolás, lőfegyverrel való visszaélés miatt, majd 1999-ben az első magyar maffiaper főszereplője lett. Négy és fél év börtönt kapott. 2006-ban azzal vádolták, hogy megbízást adott volt felesége megölésére, sósavval öntette le anyósa arcát. Ebben az ügyben 2012-ben ítélték jogerősen hét évre. 2016. szeptember 16-án a tiszalöki börtönből szabadult.

Forrás: index.hu
Borítókép: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.