Közösség

28 férőhellyel bővül a mórahalmi bölcsőde

28 férőhellyel bővül a mórahalmi bölcsőde

2020. szeptember 5., szombat
28 férőhellyel bővül a mórahalmi bölcsőde

A mórahalmi Huncutka Bölcsőde jelenleg 78 férőhelyes, de az intézmény mellett új bölcsődei épületszárny építése zajlik. Az új létesítmény a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretien belül létesül.

Az épületben egy 51,5 és egy 54 négyzetméteres új csoportszoba és kiszolgáló helyiségeinek kialakítását végzik el, ahol összesen 28 gyermek nappali felügyelete lesz biztosított. A szobákhoz kapcsolódni fog egy terasz, így lehetőség lesz a kinti altatásra.

Az új létesítmény mellett egy meglévő épületet is felújítottak, ahol egy tornaszobát alakítottak ki az óvodás gyermekek részére. Az átjárás a bölcsőde rámpáján keresztül történik majd és szinte száraz lábon jutnak el az óvoda legutolsó helyiségéből az új óvodai tornaszobába.

Az új bölcsődei épületszárnyat és az óvodai tornaszobát a tervek szerint 2021 szeptemberében vehetik használatba a kisgyermekek és a dolgozók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.