Közlekedés

Jövő héten elkezdődik a Rókusi körút felújítása

Jövő héten elkezdődik a Rókusi körút felújítása

2023. augusztus 18., péntek
Jövő héten elkezdődik a Rókusi körút felújítása

Érdemes már hétfőn nagy odafigyeléssel vezetni, mert a táblákat kihelyezik, a munkálatokat pedig kedden kezdik el a körút aszfaltján.

Ennek érdekében fél pályára szűkül a forgalom: előbb a középső, majd a külső sávon lehet közlekedni. Az autósoktól azt kérik, legyenek türelmesek és közlekedjenek figyelmesen.

A troli- és buszmegállókat a szükséges időre átmenetileg a mostaniak közelébe helyezik át. A körút Vértói út és a Tópart utcai csomópontja járható marad, a Csáky és a Bálint Sándor utcai csomópont forgalmát korlátozzák.

Az önkormányzat bruttó 201 millió forintot fordít a felújításra. A közbeszerzési eljáráson nyertes budapesti Sándoraszfalt Útépítő Kft. a tervek szerint november végéig fejezi be a munkákat.

Felmarják az aszfaltot, ahol szükséges javítják az útalapot és a szegélyeket, végül új aszfaltszőnyeg készül. A csatlakozó járdaszakaszokat is rendbe teszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.