Közlekedés

Ideiglenesen megváltozik a forgalom a Budapest-Szeged vasútvonalon

Ideiglenesen megváltozik a forgalom a Budapest-Szeged vasútvonalon

2023. június 23., péntek
Ideiglenesen megváltozik a forgalom a Budapest-Szeged vasútvonalon

Június 25-től július 14-igSzeged állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek - írja a MÁV.

Módosított menetrend szerint közlekednek a MÁV járatai június 25. és július 14. között. Mint a vasúttársaság írja, a Kiskunfélegyháza—Szeged között közlekedő személyvonatok helyett Kiskundorozsma és Szeged között pótlóbuszok szállítják az utasokat. A Szeged–Békéscsaba, illetve Szeged–Orosháza közötti vonatok csak Szeged-Rókusig közlekednek és onnan indulnak. Szeged állomás és Szeged-Rókus között mindkét irányban a TramTrain járatokkal utazhatnak.

A Napfény InterCity és egy S20-as vonat, valamint az Aranyhíd Expreszvonatpár - 2 perccel -módosított menetrend szerint közlekedik Szeged és Kiskundorozsma között, mindkét irányban megállnak Kiskundorozsma állomáson.

A Szeged–Kiskunfélegyháza közötti személyvonatok Kiskundorozsmáig és onnan közlekednek. Szeged és Kiskundorozsma között mindkét irányban pótlóbusszal kell utazni.

A Szeged-Rókus és Szeged közötti vonalszakaszra érvényes vasúti menetjegyeket a vágányzári időszakában elfogadják a TramTrain járatokon Rókus állomás és Szeged vasútállomás közötti vonalszakaszon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.