Közlekedés

Négy autó ütközött az M5-ös autópályán Szeged közelében

Négy autó ütközött az M5-ös autópályán Szeged közelében

2022. június 3., péntek
Négy autó ütközött az M5-ös autópályán Szeged közelében

Hárman sérültek meg, amikor vendégmunkásokat szállító négy jármű ütközött az M5-ös autópályán a Csengelei pihenőhely közelében, az éjszaka.

Szeged felé haladt a fehér autó, amikor egy kék autó hátulról nekiütközött, és nekilökte a külső szalagkorlátnak, majd a fehér kocsi visszapattant az útra és a forgalommal szemben állt meg. Ezután pedig még egy fekete személyautóval és egy alkatrészeket szállító kisteherautóval is ütközött.

A Délmagyar információi szerint a fehér autóban három személy sérült meg, a többi járműben nem sérültek meg. A kiérkező tűzoltók a áramtalanítottak és megszüntették a forgalmi akadályt. A baleset miatt egy időre teljes útzár volt érvényben, majd később a belső sávban megindulhatott a forgalom, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös Szeged felé vezető oldalán.

Forrás: Délmagyar
Borítókép: Donka Ferenc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.