Közlekedés

Kalandparkba vágyik? Közelítse meg ezt a szegedi buszmegállót!

Kalandparkba vágyik? Közelítse meg ezt a szegedi buszmegállót!

2020. november 18., szerda
Kalandparkba vágyik? Közelítse meg ezt a szegedi buszmegállót!

A fiatal hölgy elmondása szerint kedd délután, amikor nagy nehezen átdagonyázta magát a megállót körülölelő csúszós, csatakos sártengeren, nem várt meglepetésben volt része.

– Az egyik autós jó mókának gondolta, ha padlógázzal belehajt a tócsába. Próbáltam elfordulni, de így is csurom víz lettem – panaszolta Nóra. Hozzátette, nem érti, hogy mi szükség volt feltúrni a buszmegállót, és miért egy gödör mellett alakították ki az ideiglenes várakozóhelyet.

– Ez már a második hasonló eset volt rövid időn belül. Az egy dolog, hogy nehéz megközelíteni a megállót, de még az autósok is bunkó módon hajtanak el mellette – kesergett.

Koccanás is volt már
Múlt héten két autó koccant a megálló közelében, ugyanis az egyik sofőr elsőbbséget adott a busznak, míg a másik nem vette észre és hátulról belehajtott az előtte lévő gépjárműbe, amely így a busznak is nekicsapódott.

A buszmegálló áthelyezésével kapcsolatban kérdéseket küldtünk Mihálik Edvinnek, a városrész momentumos képviselőjének. Ha válaszol frissítjük a cikket, vagy újat írunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.