Közélet

Márki-Zay és pártja nem tart október 23-i megemlékezést

Márki-Zay és pártja nem tart október 23-i megemlékezést

2023. október 21., szombat
Márki-Zay és pártja nem tart október 23-i megemlékezést

Október 23-án a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Mindenki Magyarországa Néppárt nem tart központi rendezvényt – tudta meg a Magyar Nemzet. Információik szerint Márki-Zay Péter ehelyett úgy döntött, pártjával aszélsőséges civil szervezetek által szervezett tüntetésttámogatják, mozgalmávalcsatlakozik Karácsony Gergelyhez, aki most azokkal készül megemlékezni az 1956-os forradalom évfordulójáról, akik az elmúlt évben ott álltak a jogellenes, rendbontással járó tüntetések mögött.

A fővárosi önkormányzat ugyanis egyik szervezője a Szabadság! Érted! elnevezésű rendezvénynek, de a rendezők között, a teljesség igénye nélkül, ott van a Tanítanék Mozgalom, az Egységes Diákfront, a Civil Bázis, a PDSZ, az Igazgyöngy Alapítvány, a Nyomtass te is!, az Oktatással a Demokráciáért Alapítvány, illetve a Roma Parlament.

Csupa szélsőséges eszközöket használó, külföldről pénzelt szervezet, amely a kormányellenes demonstrációk éllovasa,

ígyborítékolható, hogy a főváros október huszonharmadikai rendezvénye nem a megemlékezésről fog szólni, sokkal inkább egy újabb botrányos tüntetésről.

A Magyar Nemzet úgy tudja, a Mindenki Magyarországa Mozgalom a Hősök terére hívta szimpatizánsait, illetve az aktivistákat tömörítő Kossuth körök tagjait, hogy onnan közösen vonuljanak át az Oktogonhoz, ahol többek közt Karácsony Gergely is felszólal. Információik szerint Márki-Zay arra kéri szimpatizánsait, mutassák meg, hogy szervezetük kiáll minden olyan kezdeményezés, demonstráció mellett, amely elősegíti a rendszerváltást és egy tisztességes Magyarország megteremtését.

https://szegedma.hu/2023/10/antiszemitizmus-mmm-marki-zay-bana-tibor-iran-gyongyosi-zsido-listazas

Borítókép: Hír TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.