Közélet

Két kiskundorozsmai óvoda is klímaberendezéssel gazdagodott

Két kiskundorozsmai óvoda is klímaberendezéssel gazdagodott

2023. szeptember 6., szerda
Két kiskundorozsmai óvoda is klímaberendezéssel gazdagodott

A kiskundorozsmai Bölcs utcai és a Jerney utcai óvodában is klímaberendezés biztosítja a kisgyermekek nagyobb komfortját és az ott dolgozók jobb minkakörülményét. A két hűtő-fűtő berendezés Ruzsa Roland, a Fidesz-KDNP frakció dorozsmai önkormányzati képviselőjének segítségével került az intézménybe.

„A kiskundorozsmaiak jóléte és kényelme a legfontosabb nekem, ezért dolgozom folyamatosan. Örülök neki, hogy mindkét óvodába sikerült egy-egy energiahatékony berendezést beszerezni, és felszerelni. Ahogy korábban, úgy most is kaptam segítséget a jótékonysági akcióhoz, köszönöm Antoni Dusan támogatását”-mondta lapunk kérdésére a Ruzsa Rolaand.

A Bölcs utcai klímaberendezést a kormánypárti képviselő saját forrásból vásárolta meg, a Jerney utcai berendezés esetében egy korábbi, Antoni Dusan szervezte eseményen, a Jótékonysági Apák napján befolyt pénzből vették meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.