Közélet

Hétvégén több dolga is akadt a vármegyei katasztrófavédelemnek

Hétvégén több dolga is akadt a vármegyei katasztrófavédelemnek

2023. szeptember 4., hétfő
Hétvégén több dolga is akadt a vármegyei katasztrófavédelemnek

Háromszáz négyzetméteren lángolt az avar szombaton Szentes külterületén. A szentesi hivatásos tűzoltókat riasztotta a főügyelet, az egység rövid idő alatt elfojtotta a lángokat.

Árokba hajtott egy autó szombaton éjjel Mórahalom külterületén, az 55-ös úton. A ruzsai hivatásos egység áramtalanította a járművet, a balesetben egy ember megsérült. 

VasárnapCsongrád-Csanád vármegye három pontján is a lehasadt ágak akadályozták a forgalmat vasárnap. Szegedről, Derekegyházáról és Hódmezővásárhelyről érkezett lakossági bejelentés a nap folyamán. Az autósok és a gyalogosok forgalmát is veszélyeztették a magasban lógó, nagy méretű ágak. A szegedi, a szentesi és a hódmezővásárhelyi hivatásos egységek végezték el a műszaki mentéseket, személyi sérülés sehol sem történt. - írja a csongrad.karasztrofavedelem.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.