Közélet

Pápalátogatás - Letölthető a katolikus mobilapplikáció, a KAPP

Pápalátogatás - Letölthető a katolikus mobilapplikáció, a KAPP

2023. április 24., hétfő
Pápalátogatás - Letölthető a katolikus mobilapplikáció, a KAPP

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) megbízásából elkészült a KAPP, a katolikus egyház mobilapplikációja, amelyet bárki letölthet a Play áruházból (Android) és az App Store-ból (IOS). Az applikáción a Magyar Katolikus Egyház hírei, eseményei, hasznos letölthető anyagai kapnak helyet, valamint tematikus menüpontjai is lesznek - olvasható a közleményben.

A közelgő pápalátogatás hasznos tudnivalói is felkerültek az applikációba. Az Események menüpont alatt megtalálhatók a pápalátogatás helyszínei, ahova útvonaltervező segíti az eljutást a résztvevőknek - írták. A Liturgikus énekek menüpont tartalmazza az Adoremus különszámát, a vasárnapi Kossuth téri ünnepi szentmise énekeit és liturgikus olvasmányait. Hozzátették:

az applikáció a pápalátogatást követően is frissülni fog.

Ferenc pápa április 28. és 30. között tesz apostoli látogatást Magyarországon, a pápalátogatás minden részletéről beszámol a közmédia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.