Közélet

Újabb hanyag munkát javítanak a Stefánián

Újabb hanyag munkát javítanak a Stefánián

2022. július 6., szerda
Újabb hanyag munkát javítanak a Stefánián

Néhány héttel ezelőtt, egy nagyobb eső után Chovanecz Kata és Német Ferenc tette szóvá, hogy a Stefánián, a színház előtti kereszteződés közelében a közelmúltban átadott járda és úttest is megsüllyedt. A két fideszes önkormányzati képviselő akkor megjegyezte, hogy a sokadik ilyen bosszantó kontármunkára figyeltek fel a városban.

Hogy mennyire süllyedt meg az aszfalt, azt Chovanecz Kata szemléltette, akinek bokájáig ért a víz.

Bár az önkormányzat nem minden esetben kapkodja el a hiba kijavítását, most viszonylag gyorsan reagált és 1 hónap alatt eljutottak oda, hogy javítja a rossz kivitelezést.

– Az, hogy kijavítják a hibát természetes, mert minél tovább húznák, annál nagyobb lenne a baj. A kérdés az, hogy mindezt miért nem lehetett elsőre hibátlanul kivitelezni, illetve az is, hogy

mindez garanciális javítás és a kivitelező fizeti, vagy a szegediek

-tette fel a kérdést Német Ferenc.

Egyszer már kérdeztük ezt Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármestertől, azonban úgy tűnik, hogy ezek a kérdések őt egyáltalán nem érdeklik.

NEM AZ ELSŐ HIBAA STEFÉNIÁN

A Stefániát és környék útjait a közelmúltban több fázisban újították fel. A hanyag kivitelezés szinte egyértelmű, folyamatosan kell korrigálni a hibákat. A teljesség igénye nélkül burkolati hibák, elszúrt füvesítés, eső után kacsaúsztatóvá váló parkoló volt már "napirenden".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.