Közélet

Leváltották az adóhatóság dél-alföldi vezetőjét!

Leváltották az adóhatóság dél-alföldi vezetőjét!

2021. július 26., hétfő
Leváltották az adóhatóság dél-alföldi vezetőjét!

A napokban leváltották Török Árpád ezredest, a NAV Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatóság igazgatóját - tudta meg a PS. Egyelőre az ő menesztéséről sem árultak még el részleteket, utódját még nem nevezték meg.

A lap arról is ír, hogy vezetőváltás történt a NAV Bűnügyi Főigazgatóságán is, már nem a tíz évig pozícióban lévő Vankó László vezérőrnagy, hanem Demeter Tamás ezredes az új bűnügyi főigazgató. Távozásának okáról egyelőre szintén semmit nem tudni.

Vankó László a Rendőrtiszti Főiskola elvégzése után 1994-ben került a rendőrséghez, gazdaságvédelmi területre. A NAV jogelődjénél, az APEH szervezetén belül 1999-ben alakult meg a Bűnügyi Igazgatóság, melynek alapító tagja volt. 2000-ben jogász végezettséget, majd adójogi szakjogász képesítést szerzett. 2011. január 1-jétől a NAV Bűnügyi Főigazgatóságának főigazgatója. 2020 márciusában vette át a vezérőrnagyi előléptetéséről szóló dokumentumot Áder János köztársasági elnöktől.

(via Pesti Srácok.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.